kötészet

Cégünk fő tevékenysége nyomdai kiadványok és dekorációs anyagok készítése rövid határidővel, kiváló minőségben, megbízhatóan ofszet, digitális és nagyformátumú nyomtatással.

Kötészet

A nyomatok feldolgozása kötészetünkben történik. A következő műveleteket végezzük nyomdánkban: vágás, hajtás, perforálás, riccelés, biegelés, fűzés, spirálozás, lyukasztás, fóliázás, laminálás stb.

 

A perszonalizált nyomtatást követően kötészetünkön biztosítjuk a megfelelően gépesített hajtás, vágási, csomagolási és borítékolási feladatok szakszerű elvégzését. Természetesen amennyiben csak hajtatni, vágni, csomagoltatni vagy akár borítékoltatni szeretné küldeményeit, nálunk ezt is megteheti. Kötészetünkön vállaljuk az ilyen jellegű részmunkák elvégzését is.

Borítékolás

Szabványméretű borítékokba max. öt ív egyidejű behelyezésére van lehetőség időveszteség nélkül.

Olyan különleges küldemények esetén pedig, melyek a feldolgozás során gépi behúzásra alkalmatlanokká válnak (hűtőmágnes, matrica, különleges hajtások), kézzel húzunk be egy nagy rutinnal bíró összeszokott csapattal.

 

Postai előkészítés

Igény esetén a postai előkészítéssel, feladással kapcsolatos feladatokat is átvállaljuk ügyfeleinktől, legyen szó akár a gépre alkalmassági és egyéb kedvezményre jogosító kritériumoknak történő megfeleltetés, díjhiteles szerződések előkészítése, Magyar Posta ügyintézésekkel kapcsolatos segítségnyújtás, ragszám tartomány kikérése vagy postafiók átirányításról.

Küldemények utógondozása

Tömeges üzleti levelezésnél szinte elkerülhetetlen a kézbesítetlen küldemények kezelése. Önnek erre se legyen gondja. Egy egyszerű postafiók-átirányítással rendelkezhet arról, hogy visszaérkezett küldeményeit továbbítsák az általunk megadott postafiókra és tőlünk csak egy adatbázist kap a sok zsák visszaérkezet küldemény helyett. Borítéknyító gépünk segítségével a beltartalom sérülése nélkül tudjuk megmenteni a visszaérkezett vagy a tévesen összeállított küldemények beltartalmát.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Klikk ide!

kapcsolódó anyagok:


  • Letöltések

  • Vélemények

  • Referenciák

  • Válaszolunk

  • Esettanulmányok

  • Karrier