vélemények

Kedves Ügyfelünk!

Büszkék vagyunk arra, hogy felvállaljuk sikereinket, de azt is természetesen, ha esetleg hibázunk. Számunkra fontos Ön, ezért kérjük, ossza meg velünk a Kék Elefánt Nyomda szolgáltatásaival kapcsolatos tapasztalatait, véleményét, legyen az pozitív, vagy akár negatív is, mert visszajelzései segíti munkánkat és segítheti a még csak érdeklődőket döntéshozatalban.


Hozzászólását moderációt követően tesszük elérhetővé oldalunkon.


Kérjük látogasson vissza később és győződjön meg arról, hogy véleménye mindenki számára elérhető.

Köszönjük!

kapcsolódó anyagok:
Hozzászóló neve*
Webcím
pl: http://www.valami.hu
Hozzászólás*
Biztonsági kód*
A hozzászólás szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Andrássy Zsuzsa - 2013.02.26. 19:02
Kedves Kék Elefánt Nyomda!
Nagyon-nagyon köszönjük a munkájukat. A spanyol könyv tényleg osztatlan sikert aratott, mind a tördelés, mind a kivitelezése. Carlos nagy sikert aratott vele Mexikóban. Remélem, hamarosan megrendelhetjük Önöknél a második kiadást, illetve talán már a folytatást is. Az biztos, hogy jó szívvel ajánljuk Önöket barátainknak, ismerőseinknek. Gratulálunk és köszönjük még egyszer. További sok sikert munkájukhoz.
Szabó Orsolya - 2013.02.09. 18:57
Sziasztok!
Még egyszer nagyon szeretném megköszönni a remek, gyönyörű munkát! A kiállítás nagyon-nagyon jól sikerült! :) Mindenkinek foglak ajánlani benneteket és biztos, hogy én is viszek még munkát. Szép napot! :) Sirob
Loósz Balázs - 2011.11.06. 23:28
http://www.albagips.hu
Kedves Kék Elefánt Nyomda!
Induló vállalkozásuk ellenére nyomdájuknál kifogástalan kiszolgálásban volt részem. A megrendelt munkát az ígért határidőre és minőségben gyártották le. Biztos vagyok benne, hogy ár/érték szempontjából jó választás a Kék Elefánt Nyomda. Őszintén ajánlom, ha kisebb példányban szeretne valaki gyors és minőségi munkát. Üdvözlettel: Loósz Balázs
Kovács Gabi - 2011.10.29. 13:07
Nagyon tetszik az új honlapjuk!
Nagyon tetszik az új honlapjuk, remélem a jövőben is együtt tudunk dolgozni. Ezután is Önöktől rendelem a szolgáltatásomhoz szükséges magas színvonalú nyomdai termékeket, és köszönöm, hogy extra kéréseimet is gond nélkül határidőre teljesítik.
Kiss József - 2011.10.06. 22:44
Köszönjük!
Szeretnénk gratulálni az általatok készített prospektusok minőségi nyomdai színvonalához. Munkátok nemcsak az általunk támasztott szakmai elvárásoknak, hanem ¬megrendelőink igényeinek is messzemenően megfelelt.

  • Letöltések

  • Vélemények

  • Referenciák

  • Válaszolunk

  • Esettanulmányok

  • Karrier