megoldások

Direct Mailing – komplex üzleti levelezési rendszer

Világszerte egyre nagyobb az igény a személyre szóló (perszonalizált) üzleti és reklám küldemények iránt, hiszen ezek hatásfoka – éppen a minimális vakszórás miatt – sokkal nagyobb, mint a személytelen, címezetlenül terjesztett hagyományos ismertető anyagoké.
A vállalkozások, intézmények, szervezetek ezt a feladatot jelentős emberi erőforrás ráfordítással, magas fajlagos költséggel, drága hardverberuházásokkal tudnák csak megoldani. Mi ezeket a terheket vesszük le ügyfeleink válláról, biztosítva egyúttal a maximális adatbiztonsági követelmények teljesülését. Igény esetén külön programozói háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy a legbonyolultabb adatszerkezetek feldolgozását is lehetővé tegyük.

Direct Mailing megoldásunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik rendszeresen és nagy mennyiségben állítanak elő üzleti vagy reklám célú levélküldeményeket.

Alkalmazott technológiánk lehetőséget nyújt továbbá műanyag vagy papíralapú kártyák, etikettek perszonalizálására, és egyúttal a levelekre történő felrakására. A nyomtatványokon, küldeményeken igény szerint többféle vonalkód vagy bármilyen egyedi azonosító elhelyezésére van lehetőség, mely megkönnyíti azok utólagos feldolgozását.
„Intelligens” borítékoló rendszerünkkel több oldalas perszonalizált anyagok összeolvasását és különleges feltételeknek megfelelő kiszerelését tudjuk gyorsan és hatékonyan elvégezni.

Nyomtatványok

Ügyfeleink igényei alapján kidolgozott egyedi készítésű alapnyomtatványok (pl. számlakivonatok) mellett nagy mennyiségben állítunk elő standard banki és egyéb államigazgatásban használt terméket, belépőjegyet, levelezőlapot is. A szabványméretek mellett bármilyen egyedi méretű, különleges perforációval rendelkező, 1-6 példányos vonalkódos vagy egyedileg azonosított önátírós anyagot is elkészítünk.
Számlalevél
Cégünk komplex szolgáltatás keretében átvállalja ezt, megkímélve partnereit a rendszeres, egyéb munkáktól történő időelvonástól és a számla készítés, számlalevél előállítás örökös ellenőrzési és egyéb kapcsolódó feladataitól.

Számla készítés, levélküldemények kezelése 1-2 ezres mennyiségtől a milliós példányszámig, elektronikus adatállomány alapján történik, valamennyi számlalevél kitűnő minőségben kerül nyomtatásra, majd borítékolásra.

Amennyiben az Ön cégénél is sok számlalevél küldését végzik rendszeres időközönként, és érdeklődik számla készítés szolgáltatásunk iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Gyártókód engedélyünk lehetővé teszi, hogy postai csekkeket, számlaleveleket is készíthessünk az Önök számára.
Számlalevelek nagy választékával rendelkezünk, melyek közül a legismertebb a csekkes számlalevél. A számlaleveleket A/4-es változatban gyártjuk. A közkedvelt nyomtatványokból, mint például a postai csekkből (készpénzátutalási megbízásokból) több kiszerelési formában, állandó raktárkészlettel rendelkezünk. A csekk készülhet gépi és kézi kitöltésre alkalmas formában is.

Az Ön igényeinek messzemenő figyelembe vételével tervezzük meg kiadványait, legyen szó akár már egy kész koncepció meglétéről, vagy akár az alapoktól kellene kezdeni.

Termékek

Belépőjegy
Beltéri nyomatok
Boríték nyomtatás és postai feladás
Brossúra, cégismertető
DM levél
CD tok
Dosszié
DVD tok
Easy Mailing
Egyediesített ügyviteli nyomtatvány
Etikett
Étlap & itallap
Füzet
Gyűrűs mappa
Hírlevelek
Használati útmutató
Jegyzettömb
Katalógus
Könyvnyomtatás
Levélpapír
Lengőlapos kiadványok
Matrica
Magazin
Mappa
Meghívó
Naptár
Névjegykártya
Nyomtatvány
Katalógus
Képileg perszonalizált DM levelek
Képileg perszonalizált képeslapok
Képileg perszonalizált fotókönyv
Képileg perszonalizált naptárak
Plakát
Polcmatrica
Polccsík
Prospektus
Szórólap
Tájékoztató anyagok
Termékismertető
Tömb
Utalvány
Újság
Üdvözlőlap

kapcsolódó anyagok:


  • Letöltések

  • Vélemények

  • Referenciák

  • Válaszolunk

  • Esettanulmányok

  • Karrier