Csekknyomtatás – Tömeges számlalevél-előállítás

Ha Önnek több tíz- vagy akár százezres nagyságrendű üzleti és/vagy lakossági ügyfele van és velük rendszeresen megszemélyesített küldemény kipostázásával tarja a kapcsolatot – legyen az akár szám-lalevél, készpénz-átutalási megbízás, hivatalos közlemény, értesítés, felszólítás, DM levél, címzett reklámküldemény vagy közvélemény-kutatás –, akkor Önnek komplex üzleti levelezés szolgáltatásunk lehet a legkedvezőbb megoldás.

Gyártókód engedélyünk lehetővé teszi, hogy postai csekkeket, számlaleveleket is készíthessünk az Önök számára.

Számlalevelek nagy választékával rendelkezünk, melyek közül a legismertebb a csekkes számlalevél. A számlaleveleket A/4-es változatban gyártjuk. A közkedvelt nyomtatványokból, mint például a postai csekkből (készpénzátutalási megbízásokból) több kiszerelési formában, állandó raktárkészlettel ren-delkezünk. A csekk készülhet gépi és kézi kitöltésre alkalmas formában is.

Az Ön igényeinek messzemenő figyelembe vételével tervezzük meg kiadványait, legyen szó akár már egy kész koncepció meglétéről, vagy akár az alapoktól kellene kezdeni.

Világszerte egyre nagyobb az igény a személyre szóló (perszonalizált) üzleti és reklám küldemények iránt, hiszen ezek hatásfoka – éppen a minimális vakszórás miatt – sokkal nagyobb, mint a személyte-len, címezetlenül terjesztett hagyományos ismertető anyagoké.

A vállalkozások, intézmények, szervezetek ezt a feladatot jelentős emberi erőforrás ráfordítással, magas fajlagos költséggel, drága hardverberuházásokkal tudnák csak megoldani. Mi ezeket a terheket vesszük le ügyfeleink válláról, biztosítva egyúttal a maximális adatbiztonsági követelmények teljesülését. Igény esetén külön programozói hátteret is biztosítjuk, hogy a legbonyolultabb adatszerkezetek feldolgozását is lehetővé tegyük.

Direct Mailing megoldásunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik rendszeresen és nagy mennyiségben állítanak elő üzleti vagy reklám célú levélküldeményeket. Néhány a legnagyobbak közül: Államigazgatás (közszolgáltató, önkormányzat, minisztérium), bank, takarékszövetkezet, biztosító, értékpapír-forgalmazó, kereskedelmi cég, szolgáltató cég, nyugdíjbiztosító, nyugdíjpénztár, piackutató cég, marketing cég, telefonszolgáltató, mobilszolgáltató, kábeltelevíziós társaság, szövetségek, kamarák, kiadók, stb.

  • Letöltések

  • Vélemények

  • Referenciák

  • Válaszolunk

  • Esettanulmányok

  • Karrier